• Nederlands
  • English

Erik Hakkeling

de mens achter de data

Mijn klanten en partners omschrijven mij vaak als nuchter en ontwapenend. Ik communiceer moeiteloos met alle hiërarchische niveaus in de organisatie: en dat moet ook wel, want in de meeste datamigratie-trajecten heb ik met iedereen te maken.
Veel beslissingen neem ik met een combinatie van gevoel en ervaring. Zo heb ik ook wel eens ‘nee’ gezegd tegen een project, sterk ingegeven vanuit intuïtie.

erik hakkeling profielfotoHelder en transparant communiceren staat bij mij hoog in het vaandel. Ik waardeer eerlijk werken, toewijding en oprechte stemmen. Dat leg ik zelf in mijn werk en verwacht ik ook van mijn partners.
Ik hecht sterk aan duurzame lange-termijnrelaties – zo sta ik nog altijd goed in contact met eerdere opdrachtgevers en partners.

“Erik werkt pro-actief om samen met alle afdelingen de inrichting van systemen gerealiseerd te krijgen. Dat doet-ie ook nog op een natuurlijke prettig sturende wijze.”

Ook bij mijn loondienstverbanden had ik al een ondernemende manier van werken en naar de wereld kijken.
Zo is Hakkeling Interim op een organische manier ontstaan – een vloeiende overgang. Net als het resultaat van de inhoud van mijn werkzaamheden.

En ook:
De balans tussen werk en privé vind ik vooral in mijn gezin, sport, fotografie en muziek. Ik put hier de kracht en inspiratie uit, om met geestdrift aan mijn professionele projecten te werken. Zelf speel ik volleybal bij vv Oryx en ben daar ook lid van de technische commissie.
Met een vaste groep vrienden mag ik graag nieuwe muziek ontdekken bij concerten en festivals.

Wilt u me beter leren kennen? Neem gerust contact op, dan maken we een afspraak.